Registrera mitt företag gratis 
  
 
Hitta leverantör, bransch, företag och nummer i Sverige, Norge och Danmark:
  Sök på svenska i: Sverige  Norge Danmark  
 

Real Estate 4 You

Real Estate 4 You är en modern fastighet, rörelse & bostadsförmedling som kontinuerligt följer nya trender inom nuvarande och fram... (läs mer >>)
Kontaktinformation, Real Estate 4 You
Telefonnummer:0708804216
Telefax:Okänt
Mobiltelefon:0708804216
Hemsida:Klicka här
E-post:
Kontaktperson:Max
Ändra information
Är kontaktinformationen för ditt företag korrekt?

Om du vill ändra information eller göra ditt företag sökbart klicka här

Inte det du letar efter? Här är några utvalda leverantörer inom samma bransch
 
Kontakt

Här kan du enkelt skicka en förfrågan till leverantören direkt från Gulex.

Det är viktigt att du fyller i alla fält så får du svar snabbast möjligt.

Avsluta med att klicka på Skicka >>
 
Ämne:
Ditt namn:
Företagsnamn:
Din e-postadress:
Telefonnummer:
Meddelande:

Map data ©2020 TeleAtlas - Terms of Use
Stor karta
 
Om Real Estate 4 You
 
Real Estate 4 You är en modern fastighet, rörelse & bostadsförmedling som kontinuerligt följer nya trender inom nuvarande och framtidens mäkleri på den svenska marknaden.

Vår affärsidé och vårt mål är att erbjuda både köpare & säljare ett kvalitativt proffsigt verktyg när det gäller att köpa eller sälja sin fastighet, rörelse & bostad.

Med oss som partner i en försäljningsprocess kan både köpare och säljare spara tid och onödiga kostnader. På detta sätt kan man fokusera på sin egen verksamhet och det som man är bra på.

Vi rekommenderar gärna både säljare och köpare att lämna försäljning eller inköp av objekt till oss då vi är specialister i förmedlingsbranschen.


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Här kan vi nämna några av affärsmomenten vi kan hjälpa till i under en försäljning process:
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vi är specialister på annonsering, att hitta rätta & seriösa köpare, kundförhandlingar samt objektförsäljning.

Du sparar en hel del tid då du slipper svara alla de personer som ringer och vill diskutera försäljningen med dig. Vi hittar potentiella kunder för din verksamhet och sållar bort de ”oseriösa” köparna som kan vara väldigt tidskrävande.

Du slipper själv boka tider och visa ditt företag för eventuella köpare.

Du slipper obekväma frågor om ditt företag, verksamhet, lokal, omsättning, årsredovisningar etc.

Du slipper själv alla kostnader som tillkommer vid en försäljning såsom: Annonsering i diverse pressmedia, på internet, personal som svarar på diverse kundfrågor, värdering av ditt företag, prisbildning, kundförhandlingar, avtalsskrivningar etc.

Du är duktig på att driva en rörelse, vi är duktiga på att sälja samt förhandla. Att anlita oss ger dig ett mervärde då vi har lång erfarenhet inom området och kan driva igenom en affär utan att hamna i situationer som drar ned priset på verksamheten, i många fall får vi igenom det pris vi begär och i vissa fall ännu mer.

Vi som mäklare/förhandlare/säljare har en stor kundkrets & ett stort kundregister med seriösa köpare och säljare som redan tidigare sålt eller köpt sina objekt/företag genom oss som mäklare och vårt företag.

Du är specialist på din verksamhet och så ska det vara, du ska sälja produkter och tjänster som du är specialist på och överlämna försäljning av ditt objekt till oss av den enkla anledningen att vi är specialister på förmedling och försäljning av verksamheter och kan hjälpa dig att få ut mer av köp/säljprocessen.
Välj plats:       A    B    C    D    E    F    G    H    I    J    K    L    M    N    O    P    Q    R    S    T    U    V    W    X    Y    Z    Å    Ä    Ö      

0,22s - 17